Vize Mazeret Sınav Duyurusu

Bahar dönemi vize sınavlarına katılamayan öğrenciler için mazeret sınav duyurusu

Son Başvuru Tarihi: 03.05.2023

1) Vize sınavının yapıldığı gün rahatsız olan ve raporlu olan öğrenciler ekte yer alan dilekçe ve rapor ile birlikte şahsen başvurması veya e-posta yoluyla başvurması gerekmektedir. E-posta yoluyla başvuran öğrencilerin dilekçeleri mutlaka imzalı olmalı ve başvuru belgeleri okunur bir şekilde taranmış olmalıdır.

2) Sağlık raporu alan öğrenciler raporun alındığı tarihten itibaren 5 (beş) iş günü içinde başvuru yapması gerekmektedir.

3) Sağlık raporu dışında mazereti olan (internet kesintisi v.s) öğrenciler yukarıda belirtildiği gibi yine imzalı dilekçe ile başvuru yapacak ve SİUZEM ile birlikte gerekli kontroller yapıldıktan sonra mazeret hakkı verilebilecektir.

4) A.İ.İ.T-II, İngilizce-II ve Türk Dili-II dersleri için başvuru gerekmeksizin mazeret sınav tanımlaması yapılacaktır.
Doç.Dr ARZU ALTUNTAŞ (0484) 212-1111 / 2864 / 3954
Tasarım Meslek Yüksekokulu